Introductie Thijs
Door: Thijs
11 Mei 2009 | Saudi Arabië, Riyad
Als laatste zal ik mijzelf ook even kort introduceren. Ik ben Thijs van Ballegoijen, 28 jaar oud, en woon in Amsterdam. Sinds 3 jaar werk ik bij Fortis Bank Nederland bij het onderdeel van de Merchant Bank genaamd Energy, Commodities & Transportation. Ikzelf werk bij Commodities als account manager Agri Commodities. Vanuit deze rol heb ik veel te maken met internationale handel in grondstoffen; en dus emerging markets. Dit was dan ook een van de redenen dat ik me heb opgegeven voor deze reis. Daarnaast is het natuurlijk een waanzinnige kans om met onze Minister van Buitenlandse Zaken mee te kijken op zijn werkbezoek; en dan ook nog naar zo’n dynamische en interessante regio. De komende dagen worden ongetwijfeld zeer hectisch, waarbij we in een hele korte tijd heel veel informatie en nieuwe indrukken op ons af gaan krijgen en veel interessante mensen zullen gaan ontmoeten. Ik kijk er al weken naar uit en sta dan ook te trappelen om aan boord te gaan van de PH-KBX!!! Saudi en Qatar; here we come!